marți, 20 aprilie 2010

Arges Spring RaceSambata aceasta am participat la editia "Spring Race" organizata tot la Pitesti locatia fiind asemanatoare dar cu conditii un pic diferite fata de evenimentul anterior intr-un anotimp un pic mai bland.
Ne-am anuntat prezenta la acest eveniment inca din momentul anuntarii astfel plecam din Sibiu intr-un numar mare cu un microbuz pus la dipozitie de firma Geiger(multumim pe aceasta cale) si cu inca cateva masini ca nu incapeam toti.

(Dimineata inainte de plecare ne asezam bicicletele si bagajele)

Ajungem in Parcul Trivale lume multa, atmosfera frumoasa, ne inscriem,ne asamblam bicicletele toate bune si frumoase pana aici.
Cand ma duc sa vad traseul in special ultima coborare imi dau seama ca m-am sabotat singur cand mi-am incaltat bicicleta cu cauciucuri de uscat penru ca stiam ca 90% din traseu este uscat si 10% cu noroi dar o fost viceversa.

(Ce ai cu aia trebuie sa defilezi:))


(Nu apuc sa fac prea multe si deja trebuie sa ma asez la linia de start)

Startul il iau in forta dar nu dureaza mult si inima imi sare din piept dupa care incerc sa-mi gasesc un ritm dar era dificil deoarece traseul avea multe ruperi de ritm si din cauza ca nu aveam mai deloc aderenta trebuia sa ma cobor si sa urc pe bicleta cea ce imi facea munca si mai grea.

(In curbe imi era greu sa tin bicicleta si avea prostul obicei sa plece mai repede decat mine:))


De abea din a 2-a tura am inceput sa imi fac un ritm mai bun dar imi dadeam seama ca in portiunile cu noroi pierdeam mult timp incercand sa le ocolesc.
Pe masura ce avansam in ture traseul devenea tot mai rau pentru cauciucurile mele
Ultima coborare m-o incantat cel mai mult, trebuia sa fi atent deoarece aveai tendinta sa lasi bicicleta sa curga dar daca nu apasai maneta de frana in curba puteai sa imbratisezi cu usurinta copacii de pe margine:))


Echipa Geiger Team a fost la inaltime weekend-ul acesta,am inverzit podiumul la toate categoriile.Eu am reusit sa ma clasez pe locul 3 dupa Fery si Andrei.Le multumesc fotografiilor pentru pozele reusite si sper ca nu se supara ca le postez pe blog:)

2 comentarii: