miercuri, 11 mai 2011

Prima evadare 2011


Este concursul cu cei mai multi participanti de la noi din tara 1265 de concurenti care au platit inscrierea. Eveniment ce s-a desfasuat evident in capitala.
In mod normal traseul de la Bucuresti de 55 de km este usor cu o diferenta mica de nivel aproximativ 100 de metrii, alcatuit din drumuri forestiere, accesibil tuturor dar ploile dinaintea concursului a facut ca traseul sa fie unul foarte greu plin cu noroaie si balti astfel doar 568 au reusit sa termine.
Conditiile in timpul concursului au fost vitrege ploaie,vant, frig si foarte mult noroi.
Organizarea a fost la nivel inalt,cel mai mult m-a incantat elicopterul care ne filma, imi dadea senzatia ca sunt important :D dar mai ales corturile incalzite si pastele au fost aur curat la sfarsitul concursului cand tremuram de frig.
In timpul concursului m-am simtit relativ bine startul a fost unul rapid dar pana intr-un final am reusit sa ma strecor in fata dupa care a inceput lupta cu noroiul.
Inainte de competitiei imi faceam griji ca traseul nu este practicabil pe bicicleta dar pentru cei din fata a fost aproape in totalitate practicabil probabil ca pe masura ce mergeau concurentii devenea tot mai dificil.
Totul era in parametrii corespunzatori pana in ultimii 5 kilometrii unde au inceput problemele in momentul in care am inceput sa ies pe camp.Acolo am inghetat aveam hainele ude si vantul batea cu putere, timp in care mi-au inghetat mainile si picioarele.Pana in acel moment nu am avut probleme cu frigul aveam energie sa ma incalzesc dar odata ce aceasta a disparut nu mai reuseam sa ma incalzesc astfel am cedat.Tin minte ca ma uitam pe camp si nu vedeam pe nimeni dupa care am intrat in padure am mai mers putin si am fost ajuns de 2 concurenti.
In ultima parte am peierdut foate mult timp.
La final am ajuns al 4-lea la categoria de varsta si locul 10 la general.






Un comentariu:

  1. Buna, iti scriu pentru a-ti propune unui schimb de linkuri. Daca doresti sa faci un schimb cu http://bancuri.iasi365.com/ lasa-mi un comentariu sau trimite-mi un mail la corcosan@yahoo.com cu titlul pe care il doresti si linkul tau.
    O zi buna iti doresc

    RăspundețiȘtergere