joi, 31 decembrie 2009

Retrospectiva anului 2009

A venit vremea sa ne luam ramas bun de la anul 2009,a fost un an greu pentru organizatorii de concursurile de ciclsm,dar ma bucura faptul ca desi a fost criza financiara si nu au fost prea multi bani s-au organizat multe concursuri iar organizatorii s-au straduit sa faca ceva frumos,sa ridice stacheta si ma incanta faptul ca sunt din ce in ce mai multi oameni care participa la aceste concursuri.
Pentru mine a fost un an bun per ansamblu din punct de vedere "biciclistic" prima parte a anului nu a fost prea buna,nu am reusit sa "calaresc"prea mult bicicleta din cauza scolii:) dar in a 2-a parte a anului am avut timp suficient sa fac niste ture "epice" am reusit sa particip la 7 concursuri in Romania si unul in afara,in Oberstdorf Germania, iar la cateva dintre ele am reusit sa ma clasez pe podium.
Le multumesc sponsorilor clubului "GEIGER TEAM" evident celor de la firma Geiger si toti cei care m-au ajutat,sprijinit sub orice forma si celor din echipa.
Va doresc un an nou fericit,sa ne vedem cu bine in anul ce va urma,la urmatoarele concursuri,ture sau cu oricare alt prilej.
Va prezint mai jos un filmulet asamblat de Ovidiu cu pozele facute de Ioana din timpul concursurilor de anul acesta.

Untitled from Gandila FAbian on Vimeo.


Cam atat nu o sa mai scriu nimic pana anul viitor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu